Ndërron jetë njëri prej komandantëve të UÇK-së

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë në Qeverinë Hoti, Vesel Krasniqi, ka bërë të di.tur se ka ndërruar jetë ish-luf.tëtari i UCK-së, Shpejtim Hazrolli.

Hazrolli rrjedhë nga një familje atëdhetare, ishte Komandant i UÇK-së

Postimi i plotë:

I trishtë lajmi për vde.kjen e parakohshme të bashkluf.tëtarit, bashkven dasit dhe shokut ton, Shpejtim Hazrolli.

Komandant Shpejtimi rrjedhë nga një familje atëdhetare, ishte Komandant i UÇK-së, u shqua me trimërinë e tij dhe veprimtarin e tij për çështjen kombëtare.

I shpreh ngushël limet më të sinqerta familjes Hazrolli, bashkluf.tëtarëve, miqëve dhe gjithë atyre që e kanë njohur Shpejtimin.

Lavdi jetës dhe vep rës suaj Komandant !

VK