Ndërron jetë reperi i njohur

Ka vde.kur reperi Malik Abdul Basit, anëtar i grupit pionier të hip hopit – “The Roots”.

Ai vdi.q në moshën 47 vjeçare.

Grupi tij ka njoftuar vdek.jen të mërkurën në Instagram në një pos tim ku shfa.qet një imazh i Malik B me bashkëthem.eluesit e “The Roots”, Black Thought dhe Questlove.

“Me zemër të thyer e me sy të përlotur ju informojmë me keqardhje për ikjen e vëllait tonë të dashur dhe anëtarit të Roots, Malik Abdul Basit”, thuhet në njoftim.

Grupi nuk e tregoi shka kun e vde.kjes së reperit e vde.kja e tij u konfirmua edhe nga kushëriri i tij Don Champion në Twitter.

Malik B jetonte e vepronte në Filadelfia.