Ndezet atmosfera në Gjilan, simpatizantët e VV-së festojnë me tupana

Ka nisur festa e Vetëvendosjes edhe në Gjilan, pas prezantimeve të Exit Poll-eve.

Në pamjet e mëposhtme shihet se simpatizantë të kësaj partie po festojnë me tupana dhe me flamuj.

Në shumicën e sondazheve të zhvilluara, VV-ka është radhitur e para për mbi 50 për qind./indekonline