Ndihmojeni Sarën për përzgjedhje e pllakave, për shtëpinë e re

Sara tani më është shumë e zënë për të mobiluar shtëpinë e saj

Ajo ka premtuar se gjithçka që do blejë do e ndajë me ndjekësit e saj dhe këtë gjë po e zbaton, shkruan”Kosovarja”

Së fundi, në InstaStory ka shpërndarë një fotografi ku kërkonte ndihmë për të zgjedhur pllakat sepse paska modele të ndryshme.

Ajo i ka treguar disa nga modelet ndjekësve të saj në mënyrë që ata t’i ndihmojnë./Kosovarja/