Web Analytics

Ndjekësit ngatërruan Efin me Borën nga ky stil i flokëve

Bora Zemani dhe Efi Dhedhes njihen për ngjashmëri në pamjen e tyre.

Bora para disa muaj ka prerë balluket ku është komentuar shumë për ndryshimin e saj në dukje, disa e pëlqyen e disa jo, shkruan “Kosovarja”.

Por këtij trendi më balluke i është bashkuar edhe Efi, ku në pamjen e parë ndjekësit e ngatërruan me moderatoren.

E komentuan se dukesh si Bora, madje edhe kishte marrë poza të ngjashme më të.

Shiko fotot:

Nga rubrika