Ndodh e papritura, Atdheu e puth në buzë Sarën

Gjithçka ka ndodhur në takimin mes Sarës dhe Atdheut

Takimi romantik mes tyre nisi duke u treguar shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Nuk kishte si të shkonte ndryshe, përveç se me një puthje.

Atdheu i tha se nëse do të që.llonte tek e kuqja do t’i jepte dënim Sarës.

Pasi që.lloi në shenjë, Atdheu e puthi në buzë Sarën, madje edhe ajo ia ktheu.

Por nuk mjaftoi me kaq, Sara i hoqi xhaketen Atdheut për t’i parë trupin.

“Paske shumë tatuazhe, çfarë simbolizojnë këto,” pyeti Sara./express