Ndodh për herë të parë! Semi i kthehet keq Donaldit, e quan idiot

Misioni i vetëm këto ditë në shtëpinë e “Big Brother Vip” është që banorët të gjejnë dy ‘ninxhat’ e natës.

Këta dy janë Sabiani dhe Einxhel të cilët janë zgjuar natën vonë për ta kthyer shtëpinë në një lëmsh të vërtetë, shkruan GazetaBlic.

Edhe pse Donaldi ka dhënë mendimin e vet se dy ‘ninxhat’ janë Sabiani dhe Einxhel, shumë nga banorët nuk u pajtuan me të.

Për herë të parë, kundër mendimit të Donaldit ishte edhe Semi e cila u shpreh se e ka luajtur shumë keq këtë lojë.

Donaldi: Dua t’i bëj gjithë njerëzit bashkë të shkojnë te ato dy emra që kam unë në mendje, kaq.

Semi: Ja ke fut p*rdhës me shkelm! E ke luajtur shumë keq këtë lojën.

Donaldi: Pse?

Semi: Se e ke luajtur shumë keq.

E ke treguar veten shumë idiot

Donaldi: Pse?

Semi: Kështu e mendoj

Donaldi: Ju po hallakateni, nuk shikoni shenjat dhe nuk analizoni unë kam intuitë./Blic/