Ndoshta nuk e keni ditur, por Vlera Jusufi e paska një pasuri kaq të madhe

Njerëzit kanë këndvështrime të ndryshme mbi pasurinë dhe kjo është gjë e ditur.

Nuk do të thotë që je i pasur vetëm nëse ke para, disa shtëpi, vetura, etj, kjo është pasuria materiale.

Vlera Jusufi, e njohur prej vitesh si një nga prezantueset më pozitive në ekranet tona, paska një pasuri të tërë, një bibliotekë të madhe në shtëpi.

Këtë bibliotek prezantuesja e ka në shtëpinë e prindërve të sai, e ky është vendi ku ajo gjen qetësi./Kosovarja/