Ndryshe nga fotot me filtra, Nora dëshpëron me fotot pa efekt

Nora Istrefi gjithmonë duket perfekte me stilin që pozon.

Ajo për ndjekësit nuk ndalet me imazhe të shumta, duke shkëlqyer me bukurinë dhe linjat e trupit.

Për të pozuar në mënyrën më të mirë, ajo këtë herë e ka zbukuruar vetën me një efekt e që duket e mrekullueshme.

Duke e rregulluar fytyrën, imazhi në vijim e tregon ndryshimin që ka bërë./Kosovarja/

Shiko foton: