Ndryshon krejtësisht pamjen, kështu duket tani Rina Balaj

Rina Balaj ka ndryshuar në mënyrë drastike.

Reperja e njohur shqiptare, Rina Balaj, komentohet lidhur me sukseset e saj në muzikë.

Mirëpo emri i saj në media shpesh lakohet edhe lidhur me jetën private por po ashtu pamjen e jashme të cilën e ndryshon shpesh.

Rina së fundmi ka vendosur ta ndryshojë ngjyrën e flokëve dhe duket krejtësisht ndryshe.

Ajo dhe i dashuri i saj Sinboy muajve të fundit sollën këngë bashkë dhe nuk u ndanë kurrë nga njëri-tjetri.