Ndryshon mënyra e pagesës së ngrohjes nga Termokosi

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se mënyra e pagesës së faturës së ngrohjes do të ndryshojë së shpejti.

Sipas KP’së, ata që shfrytëzojnë rrjetin e ngrohtores me Tormokos do të paguajnë aq sa shpenzojnë.

“Përmes projektit PRISHTINA HEAT SAVE mënyra se si e paguajmë faturën e ngrohjes do të ndryshojë së shpejti.

Të gjithë banorët e ndërtesave që janë të kyçura në ngrohtoren e qytetit TERMOKOS do ta paguajnë faturën e ngrohjes varësisht nga konsumi”, thuhet në postimin e Komunës së Prishtinës.

PRISHTINA HEAT SAVE

Përmes projektit PRISHTINA HEAT SAVE mënyra se si e paguajmë faturën e ngrohjes do të ndryshojë së shpejti. Të gjithë banorët e ndërtesave që janë të kyqyra në ngrohtoren e qytetit TERMOKOS do t’a paguajnë faturën e ngrohjes varësisht nga konsumi. Falenderojmë Fondacionin e Milenimumit të Kosovës (Millennium Foundation Kosovo) dhe Korporatën e Sfidave të Mijëvjeçarit (Millennium Challenge Corporation – MCC) për mbështetjen e projektit PRISHTINA HEAT SAVE në vlerë prej 10.0 Milion $. Projekti do të implementohet në bashkëpunim me Komuna e Prishtinës dhe TERMOKOS. #prishtina 💙#mcc 🇺🇸

Gepostet von Shpend Ahmeti am Montag, 24. August 2020