Në datë të veçantë, fëmijët e ‘detyrojnë’ Angelinën të qaj

Angelina Jolie është më e lumtur së kurrë me prezencën e fëmijëve të saj.

Për “Ditën e Nënës” që në ShBA është me 9 maj, fëmijët e saj kujdesen t’ia bëjnë ditën më speciale, transmeton Indeksonline.

“Ata e dinë që kjo do të thotë shumë për mua dhe nuk e harrojnë asnjëherë, punojnë gjithmonë për të më befasuar me diçka”.

Koha kur bën reagimin e saj është mjaftë argëtuese.

”Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne dhe Knox mendojnë gjatë gjithë ditës ‘ta bëjmë mamin të qajë’.

ta mendojnë se është e rëndësishme që të më bëjnë gjithmonë të qaj dhe shpesh bëjnë shaka me faktin që unë përlotem shpesh”./Indeksonline/