Në ditëlindjen e babait, Shkurte Gashi na prezanton edhe nënën

Shkurte Gashi, është njëra nga këngëtaret më të dashura për publikun, ndonëse, kohëve të fundit nuk ka sjellë ndonjë projekt të ri, ajo vazhdon të jetë shumë e angazhuar me koncertet e saj si në Kosovë, ashtu edhe jashtë saj

Duke qenë se është edhe nënë, ajo ka shumë pak që të i kushtohet familjes së saj të ngushtë.

Gjithsesi, për data të rëndësishme ajo gjithmonë mundet të jetë e pranishme në gjirin familjar.

Së fundi, babai i sa ka festuar ditëlindjen, ku natyrisht as Shkurta nuk ka munguar, ajo ka postuar një foto ku shihet me babin, burrin e saj dhe nënën./ORAinfo/