Në dukje super joshëse, Jennifer Lopez ‘tranon’ fasat

Në ndarjen e çmimeve MTV Film  TV të së dielës, Jennifer Lopez u nderua me “Generation Award” (çmimi i gjeneratës i cili nderon aktorët, kontributet e larmishme të të cilëve si në film ashtu edhe në televizion).

52 vjeçarja u emocionua dhe përfundoi në lot gjatë fjalimit falënderues.

Ajo përfundoi fjalimin me një mesazh për të fejuarin e saj Ben Affleck, i cili nuk ishte i pranishëm.

“Më prit të ha darkë, do të kthehem në shtëpi në orën shtatë”, ishte porosia e Lopez per Afleck.

Shiko fotot: