Në këtë fotografi Ariana Fejzullahu nuk ngjanë me vetën

Dikush e shfrytëzon një ditë në javë për u relaksuar diku, derisa dikujt i shkon muaji vetëm duke u shëtitur.

Epo nuk janë të gjithë me fat si Ariana Fejzullahu.

Nusja e vetme e familjes po trajtohet si princeshë.

Ajo veç shëtitjeve të shumta në botë, po reklamon pasurinë dhe luksin që po e jeton, përmes imazheve të ndryshme në rrjetet sociale.

Ariana ka stil sa i përket veshjes, por ka edhe mundësi të zgjedh çfarëdo që dëshiron për të veshur.

Andaj vazhdimisht vjen me ide e stile të reja, teksa rregullohet e pispilloset si është më së miri.

Së fundi ajo vjen me një imazh pa ngjyra i realizuar në veturë.

Me pozën që ka marrë Ariana duket shumë ndryshe, madje nuk ngjanë aspak me vete.

A ju duket edhe juve?!/Kosovarja/