Në këtë mënyrë reklamon këmbën Ariana Fejzullahu

Ariana mbetët një femër e dalluar me stilin që ka.

Ajo me shumë imazhe kalon në lajm, duke të.rhequr vëmendje të madhe tek percjellesit, shkruan “Kosovarja”.

Pasi që gjithmonë dallohet me veshjet që bën, në secilin moment ajo shfaqet unike dhe e dalluar.

Pozat e shumta të saj janë duke ekspozuar trupin, ku gjithmonë shfaq linjat perfekte që ka, me këtë fustan të fundit, shikojeni se si ka hapur këmbën Ariana.