Në këto data do mbahet festivali “SunnyHill”

Pas dy viteve pauzë rikthehet festivali SunnyHill.

Artistë më renome botërore priten të përformojnë në këtë festival.

Ndërsa para pak kohësh janë zbuluar edhe datat se kur do të mbahet ky eveniment.

Faqja zyrtare e SunnyHill në Instagram përmes një postimi ka bërë me dije se ky festival do mbahet me datë 4,5,6 dhe 7 Gushtë të këtij viti.