Në kohë koronavirusi, Tayna e ‘relakson’ situatën me këtë foto

Ka mbetur në SHBA si pasojë e pezullimeve të fluturime drejt Kosovës.

Tayna gjatë qëndrimit atje ka zgjedhur që të bëjë pak pushime relaksi në Florida.

Në një postim të fundit të saj në Instagram Tayna ka ardhur shumë “HOT” në rroba plazhi pranë pishinës.

Me nje foto sic di ajo të bëjë, ka shfaqur asetet perfekte, duke ngrohur kështu të gjithë të karantinuarit momental në shtëpitë e tyre.

Pëlqimet dhe komentet padyshim se ishin të panumërta.