Në mënyrën më të keqe Olsa dhe Shqipja e përqeshin Andin dhe Melisen

Para disa ditë dy ish konkurrentet e Përputhën, ishin të ftuar në Prive ku deklaruan disa gjëra mbi Përputhën.

Ata treguan se nuk iu ka mbetur shoqëri prandaj nuk u pan në mbrëmje apo tubime të organizuar nga Përputhën, shkruan InfoKosova.

“Nuk lëpijmë aty ku pështyjmë”, ishte deklarata e Melises mbi Përputhën.

E autorja dhe ish konkurrentja Olsa dhe Shqipja nuk kanë hezituar të tallen më këtë deklaratë.

Ato përmendin po fjalinë e njëjtë duke qeshur me zë të lartë.
Për më shumë shih videon:/InfoKosova/