Në mes Trixes dhe Borës, nuk do ta besoni se kë zgjedh Andi?

Andi Artani ishte pjesë e emisionit “Mirage” këtë episod.

Ai në rubrikën “Kë Zgjedh” bëri zgjedhjen e tij për disa nga personazhet publike.

Njëra nga zgjedhjet që duhej të bënte Andi ishte ajo në mes Beatrixës dhe Borës.

Ish-protagonisti i sezonit të dytë të “Për’Puthen” në mes të dyjave, zgjodhi Trixes pasi sipas tij ka njw simpati per Beatrixes.