Eriona Sejdiu është përfaqsuesja e Kosovës në “Miss Globe 2019”.

Ajo do ta përfaqësoj Kosovën në këtë event bukurie.

Prishtinasja 19 vjeçare do ta përfaqësojë Kosovën në një garë bukurie të nivelit të lartë.

Eriona Sejdiu, nga Prishtina, do ta përfaqësojë Kosovën në “Miss Globe 2019”.

Ajo është vetëm 19 vjeçaredhe merr pjesë për herë të parë në një garë të tillë bukurie të nivelit kaq të lartë.

Ajo studion shkencat juridike në Prishtinë dhe mes tjerash ka qenë aktive në disa projekte telelvizive.