Në pik të diellit! Nusja realizon fotosesion tek NewBorn, Prishtinë

Temperaturat në vendin tonë kanë arritur të shkojnë mbi 35 gradë celcius.

Pavarsësisht të nxetit një nuse e sapomartuar ka vendosur që ftosesonin e ta realizojnë në mes të Prishtinës, tek NewBorn.

Veshur në të bardhë krahë fotografit nusja dukej e lumtur dhe që nuk ia lënte shenj i nxeti dhe vazhdonte drejt rrugës për poza.

Patjetër që kjo gjendje do t’ua të.rheqte vëmendjen qytetarëve të cilët kanë realizuar video dhe i kanë dërguar në media.

Ndiqeni videon më poshtë.