Në prag të Bajramit, prishtinasi i vjedh 30 euro në xhami

Policia e Kosovës përmes raportit 24 orësh ka bërë të ditur se një person ka vjedhur nga arka e xhamisë në Hajvali para të gatshme në vlerë rreth 30 euro.

Rasti është raportuar në polici dje rreth orës 11:40.

Raportohet se persona të panjohur kishin dë.mtuar derën e hyrjes në xhami dhe kishin arritur që t’i marrin paratë nga arka.

Ankuesi mashkull kosovar, raporton se persona të panjohur kishin dë.mtuar derën e hyrjes dhe kishin arrit të marrin nga arka e xhamisë, para të gatshme në vlere rreth 20-30 euro.

Nuk raportohet për të arres tuar”, thuhet në njoftim./GazetaExpress/