Në pushime me Erosin, Oriola e tregon hapur unazën e fejesës

Pasi hoqën njëri tjetrin nga Instagrami dhe rrjetit nuk mund t’i shpëtonte ky detaj, Eros Grezda la një koment në imazhet e nxe hta të Oriolës për të treguar se gjërat janë në rrugë të mbarë.

Tashmë modelja dhe futbollsiti janë në pushime bashkë dhe Oriola e tregoi këtë në Instagram ku u sigurua të trgonte edhe unazën e fejesës.

Kujtojmë se lid hja e tyre u spikat në kohën kur pandemia ishte në kulmin e saj dhe Oriola dhe Erosi u karantinuan së bashku.