Në takimin e parë Efi dhe Bruno dëshira për kafshime dhe puthje

Dyshja kanë realizuar takimin e tyre me emocione.

Efi është vajza e re e cila nuk ka dhe shumë kohë që ka hyrë në program, shkruan lajmi.net.

Ndërkohë, ajo zhvilloi edhe takimin e saj të parë e cila kishte zgjedhur Brunon.

Dyshja realizuan takimin e tyre me afërsi pranë njëri-tjetrit./Lajmi/

Shiko videon: