“N’emër te dashnis” hiti i madh i Bashkim Alshiqit

A ju kujtohet hiti i para disa vitesh “Ai i pasur unë i ri” i kënduar nga Bashkim Alshiqi?

Këngëtari me të shpejtë u bë një nga këngëtarët e preferuar të muzikës popullore.

I angazhuar kudo, ai ka vazhduar tutje duke sjellur këngë e videoklipe nga më të ndryshmet, një pjesë e mirë prej të cilave të shoqëruara me videoklipe.

Këngëtari që e ndez gjithmonë atmosferën, sapo i ka dhënë dritën jeshile projektit të radhës.

Kënga e re e Bashkim Alshiqit, që sapo është lansuar, titullohet “N’emër te dashnis”.

Muzikën e këngës me tititull “N’emër te dashnis” e ka bërë Anxhelo Koci, orkestrimi nga Alsked Rrenja, teksti është shkruar nga Muma, ndërkaq videoklipi madhështor dhe me skena tejet atraktive mbanë vulën e “Max Production”.

Më poshtë gjeni videoklipin e këngës “N’emër te dashnis”: