Nëna e Edonës me stil të flokëve si vajzat e reja

Edona Llalloshi është këngëtarja e cila vazhdon të jetë shembull për vajzat e tjera.

Ajo edhe për profesionin që ka dallohet me zërin e saj, duke goditur gjithmonë me këngët e saj.

Kur është fjala për elegancë, Edona shihet që kë stil e ka trashëguar nga nëna e saj.

Në fotografinë e fundit që ka postuar, stili dhe veshja e nënës së saj ua kalon edhe vajzave të reja.

Me një buzëqeshje të lehtë dhe me pamje mbresëlënëse ajo duket mahnitëse./Kosovarja/