Nëna e Elvanës veshur si vajzë e re- me fustan e patika

Motrat Gjata tanimë janë bërë të njohura.

Flasim për Elvanën dhe Migenën të cilat jo vetëm që ngjasojnë me njëra-tjetrën, por po ashtu posedonjë zë të mrekullueshëm.

Jo rrallë herë Elvana ka folur për mbështetjen që i ka dhënë familja, e në veçanti nëna e saj, e cila sot është shfaqë mjaft e këndshme në krahët e Migenës.

Veshur me fustan e patika ajo po duket shumë ‘cool’./Kosovarja/