Web Analytics

Nëna e Rita Orës konkurron me vajzën për bukuri

Nëna e Rita Orës, ka marrë gjithë vëmendjen e rrjetit.

Ajo me bukurinë e saj dhe elegancën në publik po krahasohet me vajzën e saj.

Në disa fotografi të publikuara, vështirë të thuhet se janë nënë e bijë.

A mendoni se të dyja duken si dy motra?/kosovarja

Shiko foton:

Nga rubrika