Ja çfarë i bëri nëna djalit për të shkuar në pushime në Maqedoni !

Një nënë në Kroaci, e cila v.ra.u djalin e saj 3-vjeçar dhe më pas e ho.dhi tru.pin e tij në lumë, në afërsi të një porti, për të shkuar me pushime në Maqedoni, është dë.nu.ar me 33 vite burg.

Chiara Pasic, 33 vjeçe, u dë.nua për vr.as.jen e djalit të saj 3-vjeçar Denis, në prill të vitit 2018 dhe u bu.rg.os për plot 33 vite.

Në atë moment, avokatët e saj e dërguan çështjen për rigjykim në gjykatën e apelit, pasi pretendonin se dë.nimi i dhënë ndaj klientës së tyre, është i padrejtë.

Chiara ak.uz.ohet se e ka mb.y.tur të birin, dhe më pas e hodhi trupin në afërsi të një porti, në qytetin bregdetar të Pulës.

Interesant është fakti që gruaja nuk ka qenë e vetme në këtë kr.im, por është ndihmuar nga një 15-vjeçare, e cila gjithashtu është dë.nu.ar me tre vite parabu.rgi.m të posaçëm për të rinjtë, në qytetin Pozega, në Kroacinë Lindore.

Adoleshentja, identiteti i së cilës nuk bëhet i ditur, mendohet se e ka mbuluar me jastëk fytyrën e vogëlushit duke e mb.yt.ur, ndërsa Chiara gjatë kësaj kohe i mbante shtrënguar këmbët dhe duart të birit që lëviznin pareshtur nga tme.rri i përjetuar.

Më pas, ato e hodhën trupin e pajetë të të miturit në lumë.

Menjëherë pas vr.asj.es, 33-vjeçarja ka telefonuar policinë dhe i ka raportuar se i biri i kishte hum.bur, ndërsa për herë të fundit e kishte parë në një park aty pranë, duke lozur me disa fëmijë.

Policia nuk e besoi këtë version dhe me të gjithë insistimin e tyre, gruaja më në fund arriti të rrëfente të gjithë të vërtetën, shkruan “The Sun”.