Nënë Tereza e fotografuar në vitin 1982 në Pejë

Një fot ografi nga ar kiva e pos tuar në rrjetin social Facebook, shfa.q Nënën Terezë në një vizitë të saj vitin 1982 në Pejë.

Nënë Tereza shihet e shoqëruar nga Don Lush Gjergji dhe Imzot Nikë Prela.

Fot ografia është pos tuar në një grup në Facebook që promovon fo tografitë e vjetra të shqiptarëve.

“Nënë Tereza me Imzot Nikë Prelën, Don Lush Gjergjin, meshtarë dhe motra të Kosovës. Pejë, 22 tetor 1982”, thuhet në përshkrimin e fo tografisë./Express/