Nënkryetari i LDK’së: Gjendja shëndetësore e Isa Mustafës është stabile, do ta kalojë edhe këtë sfidë

Nënkryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës Haki Rugova, ka folur për gjendjen shëndetësore të kryetarit të partisë, Isa Mustafa, i cili është infektuar me COVID-19

Rugova ka thënë se gjendja shëndetësore e Mustafës është sta bile.

Gjendja e kryetarit të LDK-së, Isa Mustafa është sta bile dhe do ta kalojë edhe këtë sfidë”, u shpreh ai.

Rugova ka folur edhe për rastet ak tive në këtë komunë, teksa ka thënë se 12 qytetarë janë të infektuar me koronavirus.

“Në Istog për momentin janë 12 raste ak tive dhe 3 qytetarë që kanë bërë testin jashtë Institutit.

Nuk ka asnjë në gjendje të rëndë dy janë të shtrirë në spital”.

“Gjendja është e mirë në kuptimin e menaxhimit, por si sht ab kemi qenë ak tiv”.

I pari i Istogut foli edhe për projektet që janë duke u realizuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit në Istog, teksa pote ncoi se ka pasur vonesa për shkak të pandemisë.

“Projekti për palestër është në përfundim e sipër.

Kemi edhe projekte të tjera të cilat i kemi planifikuar këtë vit nga buxheti komunal dhe shpresoj që do të përfundojnë, sepse ka pasur pengesa për shkak të pandemisë”, u shpreh ai për EO.