Nëpërmes imazheve tërheqëse Adriana Matoshi ka disa fjalë për të thënë

Veshja e Adriana Matoshit shpeshherë kritikohet nga njerëzit, për shkak të punës së saj si deputet e Parlamentit të Kosovës.

Mirëpo, Adriana nuk e ka fare problem këtë pjesë, ajo vazhdon të duket ashtu siç ajo dëshiron.

Së fundmi, nëpërmes një postimi që ka bërë në rrjetet sociale e veshur me një fustan të shkurt dhe elegant, ka përçuar edhe një mesazh.

Fjalët e saj të huazuara i kushtohen personalitet të saj dhe mënyrën se si trajton ajo vetën.

“Unë e vlerësoj veten dhe dinjitetin tim,dhe unë nuk do t’a toleroj askënd që do të përpiqet t’më bëjë të kërkoj falje se jam e fuqishme Unë trajtohem ashtu siç e meritoj,dhe njerëzit që dëshirojnë të më mposhtin dhe të ma ulin forcën,do të fillojnë të ma kërkojnë ndihmën .

Unë do t’jem za i fuqishem për të gjithë ju,pa dallim race,moshe,gjinie! Vetëm njerëzit e pavlerë kanë nevojë të ulin të tjerët për t’u ndier më mirë E huazuar per t’ju motivu.”– ka shkruar Matoshi./Kosovarja/

Shiko foton: