Nera e Bulza Fejzullahu, nënë e bijë që po jetojnë me mallin për njëra-tjetrën

Në familjen e Sabri Fejzullahut, thuajse të gjithë janë emra të njohur për publikun.

Jashtë listës së personave të famshëm, nuk mbetet as bashkëshortja e këngëtarit, Nera, e cila kohë pas kohe është në media.

Nera, vitet e fundit e vuan mjaftë mungesën e të bijës, Bulzes, e cila prej kohësh jeton bashkë me familjen në SHBA.

Kohë pas kohe Sabri dhe Nera Fejzullahu i bëjnë vizita të bijës që jeton përtej oqeanit./Kosovarja/