Nëse ende nuk jeni mësuar, ja disa metoda se si të fishkëlleni

Përherë keni dashur të mësoni të fishkëlleni, por nuk keni arritur? Sot keni rastin të mësoni zgjedhjen.

1. Formoni shkronjën “A” me dy gishtat tregues dhe të mesëm të të dy duarve.

2. Prekni dhëmbët lehtë me buzë – duhet disa herë për të arritur forcën e duhur të buzëve.

3. Lëvizeni gjuhën në pozicionin e duhur. Përdorni gishtat duke shtyrë gjuhën dhe formoni një formë të lakuar me gjuhë.

4. Fryni përmes hapësirës në mes që keni krijuar./InfoKosova/

Shiko edhe një Videon:

https://youtu.be/SxXUCkirLHc