Për të gjitha femrat që i mbjellin thonjët kemi lajme jo të mira për to.

Nuk është vetëm një mjellje e thjesht, por shëndeti juaj është në rrezik.

Mbjellja e thonjve shkakton kto probleme shëndetësore.

Mbjellja e thonjve përveç që është aspak higjenike, ajo mund të ketë edhe pasoja të tjera për shëndetin.

Kujdesi ndaj duart vjen më në shprehje tek femrat e këtu fjala është posaçërisht për thonjtë, shumë femra zgjedhin që ti “mbjellin” thonjtë në mënyrë artificiale në sallone të ndryshme manikyri.

Megjithëse thonjtë e gjatë e të bukur janë lakmi e shumë femrave, mbjellja e shpeshtë e tyre është e dëmshme.

Për shkak të kemikaleve që gjenden në gjelin e thonjve, pas një kohe mund të fillojnë e të shfaqen kërpudha nën thonjtë tanë gjë që shkakton probleme për duart.

Që të mos përballemi shpesh me këtë problem, është mirë që të pauzojmë kohë pas kohe nga rregullimi i thonjve artificial.

Dhe gjithmonë, mënyra më e mirë dhe e sigurt është rritja dhe mirëmbajtja e thonjve natyral me ndihmën e gjelit nëse është e nevojshme.