Nëse ke një burrë të mirë, mbaje dhe duaje atë

Nëse ke një burrë të mirë, mbaje atë.

Dhe kur them një burrë të mirë, nuk dua të them një burrë që është “perfekt”, por një burrë që përpiqet.

Ai është punëtor, do të bëjë shumë përpjekje për t’ju bërë të lumtur.

I papërsosur, por po punon drejt të qenit një njeri më i mirë, ai nuk është këtu për t’ju bërë të dukeni të paaftë, ai është shoku juaj më i mirë dhe mund të vraponi tek ai me dhe për gjithçka.

Po, ai do të bëjë rrëmujë, por nëse ai po përpiqet të jetë një njeri më i mirë për ty, duaje atë njeri, mbaje atë njeri, festo për atë njeri sepse ai njeri është i vështirë për tu gjetur.

Burimi: relrules