Të shikon në sy.

Nëse të dashuron vërtetë, ai do të përqendrohet në ty dhe në atë se si po ju përgjigjesh atij.

Thjesht nuk dëshiron të vëzhgoj murin, por preferon të bën dashuri me ty.

Të puthë

Në fakt, puthja konsiderohet pjesa më in-time, prandaj nëse të puthë gjatë dashurisë, keni në mendje se ai ju dashuron vërtetë.

Dëshiron që të përjetosh or gazëm

Qëllimi i tyre primar gjatë sek sit me ty është t’ju bëj të përjetoni orgazëm.

Këtë do ta arrijë herët a vonë, edhe pasi të ketë përfunduar ai vet.

Komunikon me ty…

Të pyet se a je në rregull, çfarë të pëlqen më shumë, a dëshiron të ndërrosh pozicion etj.

Është i njëjti edhe pasi të ketë përfunduar seksi…

Ai nuk distancohet nga ju menjëherë pasi të keni përjetuar orgazëm.

Por, ai do të trajtoj njësoj edhe pas seksit, do të të puthë dhe do të të përqafoj.

Relationship with passionate affection