Nesër nis Java e Krenarisë në Kosovë, këto janë detajet

Të hënën me datë 6 Qershor, zyrtarisht nisë Java e Krenarisë 2022.

Hapja zyrtare do të bëhet në ndërtesen e Qeverisë së Kosovës, prej orës 18:00h.

Hapja zyrtare e Javës së Krenarisë bëhet nën patronimin e Zyrës për Qeverisje të Mirë, të Drejta të Njeriut, Mundësi të Barabarta dhe Kundër Diskriminimit – Zyra e Kryeministrit.

Fjalë rasti do të mbajnë:

– Habit Hajredini, Drejtor, Zyra për qeverisje të mirë / Zyra e Kryeministrit.

– Vjosa Osmani, Presidente e Republikës së Kosovës

– Albulena Haxhiu, Ministre e Ministrisë së Drejtësisë

– Jeffrey Hovenier, Ambasador i Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Kosovë

– Tomas Szunyog, Ambasador i Bashkimit Evropian në Kosovë

– Tea Blakaj – Hoxha, Këshilltare e Jashtme Ligjore e Kryeministrit

– Arbër Nuhiu, Drejtor Ekzekutiv i Qendrës për Zhvillimin e Grupeve Shoqërore (CSGD).