Një avokate i ka habitur të gjithë me historinë e saj.

Ajo quhet Claudia de Marchi dhe ka vendosur të lërë profesionin e avokatisë dhe të fillojë të punojë si prostitutë.

Këtë vendim Claudia e ka marrë vitin e kaluar duke lënë të shokuar miqtë dhe klientët  e saj.

Ndërsa arsyen e këtij vendimi ajo e ka treguar pas një viti në një intervistë, ku ka thënë:

Kam fituar më shumë para gjatë këtij viti që kam punuar si prostitutë, kam pasur më pak stres dhe sigurisht kam bërë më shumë qejf sesa kur punoja avokate.

Shiko Fotot: