Nga Brezovica motra e Leonorës me bashkëshortin ndajnë këto momente

Leonora Jakupi është këngëtarja që të gjithë e duan.

Shumë gjenerata janë rritur me zërin e saj.

Këngëtarja vazhdon të gëzojë respekt sot e asaj dite, madje dikush e quan shpesh herë edhe ikona e bukurisë shqiptare.

E bukur njashtu si e motra është edhe Blerta Jakupi.

Jo rrallë herë shkruhet e flitet edhe për të pasi që edhe emri saj tanimë është i mediatizuar.

Blerta është e martuar e cila bën një jetë të lumtur bashkëshortore që e shfaq edhe në rrjetet sociale.

Së fundmi, ajo dhe bashkëshorti ndajnë momente të bukura nga Brezovica./Kosovarja/.