Nga këto komuna vijnë 181 rastet me koronavirus

Numri total i ras teve pozitive është 6.467 ras te nga 32.795 persona të dys.himtë në virusin SARS-CoV-2, me gjithsej 158 ras te të vde.kjes të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shëruar 136 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 3.505 ras te, kurse numri i ras teve ak tive është 2.804.

Rastet pozitive janë nga:

Komuna Prishtinë 77,

komuna Gjilan 17,

komuna Pejë 13,

komuna Mitrovicë 10,

komuna Vushtrri 10,

komuna Viti 8,

komuna Drenas 6,

komuna Fushë Kosovë 6,

komuna Lipjan 6,

komuna Podujevë 6,

komuna Dragash 4,

komuna Deçan 3,

kurse nga 2 ras te komunat: Ferizaj, Malishevë Obiliq, Prizren, Skenderaj, Suharekë

dhe nga 1 ras t Istog, Kaçanik dhe Kamenicë.