Nga martesa, në ceremoni mortore, fati i keq i gruas në spital

Dëshira më e madhe e jetës së saj ishte martesa, por për fat të keq ajo shpejt e kuptoi se kjo nuk mund të arrihej të paktën në mënyrën që donte, ndaj vendosi ta bënte në mënyrën e vetme të mundshme, në spital.

Heather Rebeccah Mosher, u shtrua në spital për shkak të një forme shumë agresive të kancerit, dhe mjekët i thanë se kishte vetëm disa ditë jetë.

Për këtë arsye, ajo dëshironte t’i thoshte “po” të fejuarit të saj, dhe këtë e bëri nga spitali, duke ndërruar jetë 24 orë më vonë.

31 vjeçarja nga Hartford, Connecticut, SHBA, luftoi me të gjithë forcën kundër sëmundjes së saj, por për fat të keq, nuk mundi të bënte asgjë, kështu që organizoi një martesë me Dave në spital.

Pavarësisht nga gjendja e tij, ai u kujdes për gjithçka në detaje: lulet, muzika dhe veshja e bukur.

Familja dhe miqtë më të dashur ishin pranë saj në ditën më të bukur të jetës, por për fat të keq ajo ishte edhe e fundit.

Të gjithë u shpërngulën në ceremoninë e varrit, duke vendosur në Facebook foto “Po” dhe duke i thënë lamtumirë Heather-it.

Shiko Fotot: