Nga Shqipëria erdhi në Kosovë dhe rrehu keq anglezen

Një shtetase angleze ka raportuar se është su, lmuar fiz. ikisht nga një shtetas i Shqipërisë.

Ngjarja ka ndodhur në Shtërpcë të Kosovës.

E pla, go, sura ka marrë mjekim në sptial.

Pasi është marrë në pyetje, shqiptari është lënë i lirë, por procedimi do të vijojë.