Një bukuri e rrallë si motra e Leonores

Leonora Jakupi është këngëtarja që të gjithë e duan.

Shumë gjenerata janë rritur me zërin e saj.

Këngëtarja vazhdon të gëzojë respekt sot e asaj dite, madje dikush e quan shpesh herë edhe ikona e bukurisë shqiptare.

E bukur njashtu si e motra është edhe Blerta Jakupi.

Jo rrallë herë shkruhet e flitet edhe për të pasi që edhe emri saj tanimë është i mediatizuar.

Blerta është e martuar e cila bën një jetë të lumtur bashkëshortore që e shfaq edhe në rrjetet sociale.

Por, së fundmi bukuroshja Jakupi sjellë një imazh në të cilin shfaqet e mrekullueshme, aq sa nuk na lë fjalë për ta komentuar.

Jo për tu habitur dhe fort, motra- motrës nuk është çudi ti ngjajë./Kosovarja/