Një ditë e Afërdita Demakut gjatë izolimit në shtëpi

Emisioni “Mirage” ju sjell storie të realizuar me Afërdita Demakun gjatë një dite të izolimit në shtëpi.

Ekipi i emisionit “Mirage” vizitoi Afërdita Demakun në shtëpi, gjatë një prej këtyre ditëve të izolimit.

Këngëtarja tregoi se me çfarë po merret gjatë kësaj periudhe dhe a po e shijon qëndirmin pranë familjes.

Afërdita gjatë asaj dite përgatiti pite në shtëpi dhe para kamerës së “Mirage” tregoi edhe aktivitetet e tjera me të cilat merret gjatë ditës.

Ajo po ashtu bashkë me djalin këndoi disa këngë, i cili e shoqëroi me instrumente muzikore.

Në videon e mëposhtme mund të shihni se si është një ditë e Afërdita Demakut gjatë izolimit.

Shiko Videon: