Një fantazmë në foton e Ermalit dhe Arianes

Ani pse pandemia ka ndryshuar çdo gjë, disa njerëz ende jetojnë në dukje normalisht dhe në luks.

Ermal Fejzullahu nuk po këndon dhe nuk është i aktivizuar prej më shumë se një viti, ama gjatë kësaj kohe ka jetuar këndshëm.

Ermali ka kaluar ditë të mrekullueshme në Dubai bashkë me gruan dhe miqtë e tij.

Pushimi i tyre h bë mjaftë mediatik.

Çifti, kanë publikuar foto të ndryshme nga vendi luksoze.

Ama, në këtë foto ku duken Ermali dhe Ariana, në podin e jahtit shihet si një këmbë fantazme.

Si është kjo punë?