Një gjoks plastike si ky i Ana Rustemit

Jetojmë në kohën kur femrat e ekranit dhe jo vetëm investojnë shumë për të pasur pamjen e ëndërruar, dikush dëshiron vetulla më të ngritura, hundë më të vogël, të tjera buzë apo mollëza më të fryera.

Por, një nga preferencat më të zakonshme, ama edhe më të kushtueshme, është perfeksionimi i përmasave të gjoksit.

Prezantuesja Ana Kabashi e ka rritur për disa numra gjoksin e saj, duke e përfituar masën e dëshiruar.

Ajo duket të jetë mjaftë e kënaqur me pamjen e re, ndërkohë qe kjo nuk është ndërhyrja e parë dhe e vetme që ka realizuar ndër vite./Kosovarja/