Një makinë pëson defekt teknik në Prishtinë, përpak sa nuk mori flak (Video)

Në një video të bërë sot rrugëve të Prishtines, se një veturë është kapluar nga tymi në afërsi të EULEX-it.

Siç duket vetura ka defekt me turbina dhe nga ajo po del shumë tym.

Kjo ngjarje ka bërë që në këtë aks rrugor të shkaktohen kolona të gjata.