Një mami e zjarrt si Argjentina Ramosaj

Këngëtarja nga Deqani, Argjentina Ramosaj, pjesën më të madhe të jetës së saj e ka kaluar në Amsterdam.

Në kohën kur e nisi karrieren muzikore, u zhvendos në Kosovë, ku edhe krijoi familjen e saj, shkruan “Kosovarja”.

Dikur ishte mjaftë e angazhuar në botën e muzikës dhe artit në përgjjësi, ndërkaq vitet e fundit shfaqet përherë e më rrallë, këto kohë ajo po kënaqet në Holandë, nga ku edhe ka sjell foto e poza mjaftë atraktive.

Kjo është Argjentina Ramosaj, një mami bukuroshe.